Miksi hakea töitä Cityworkin kautta?

Vahvuutena tyytyväiset työntekijät sekä asiakkaat

Me Cityworkillä löydämme työntekijöillemme osaamista vastaavaa työtä. Työelämä on murroksessa, monet etsivät omaa paikkaansa ja monilla on halu löytää juuri omaan elämäntilanteeseen sopiva työ. Yhä useammin se tarkoittaa muutakin kuin perinteistä 8-16 työtä. Sama havainto koskee myös asiakkaitamme. Työvoiman tarve voi olla hyvinkin vaihtelevaa ja nykytilanne on luonut myös ihan uudenlaisia tarpeita. Me Cityworkilla haluamme tietää, mistä työntekijämme itse pitävät ja missä he ovat hyviä. Tarjoamme uusia haasteita, sekä jo tuttuja töitä. Niin osa-aikaista kuin pidempääkin, aina jokaisen tarpeen mukaan. Citywork on toiminut ympäri Suomea jo vuodesta 2006 asti. Olemme siis jo melkein 15 vuoden ajan olleet mukana henkilöstöpalvelualalla ja tarjonneet parasta palvelua asiakkaillemme.

Uskomme, että meille jokaiselle löytyy töitä

Citywork on täynnä mahdollisuuksia hyvän asenteen omaaville työntekijöille. Etsimme joukkoomme energisiä, työntekemiseen myönteisesti suhtautuvia henkilöitä, jotka ovat alansa ammattilaisia tai jotka haluavat olla sitä tulevaisuudessa. Yhä useammat työpaikat täytetään nykyisin ilman työpaikkailmoitusta, suoraan profiilipalvelustamme. Siksi me Cityworkillä uskomme siihen, että profiilin luodessasi täytät työhakemuksen viimeisen kerran. Profiilipalvelumme on digitaalinen CV, hakemus ja portfolio kaikki samassa paikassa. Kun kerran täytät osaamispohjaisen profiilin, pystyt sen jälkeen hakemaan useita työpaikkoja muutamalla klikkauksella. Samalla halutessasi varmistat, että olet asiakkaidemme profiilivahtien löydettävissä. Etsimme palvelustamme jatkuvasti sopivia profiileja, jotka yhdistämme asiakkaidemme tarpeiden kanssa.

Ihmiset ja kohtaamiset

Haluamme aina kohdata ihmisen ihmisenä. Pyrimme tekemään työnhaun niin helpoksi kuin mahdollista. Työsopimuksen syntyessä jatkamme yhteydenpitoa ja haluamme myös tietää, miten työntekijöillämme kohteissa sujuu.

Tässä muutama syy, aika hyviä eikö vaan?

Pääset katsomaan avoimet työpaikat linkin takaa.

Avoimet työpaikat

 

Profiilin voit täyttää tästä.

Täytä profiili

Aurinkoa viikkoon uudesta duunista!