Citywork on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on perustettu Turussa 2006 ja on kasvanut valtakunnalliseksi toimijaksi. Citywork tarjoaa osaamista vastaavaa työtä monipuolisesti eri aloilla, työntekijän tarpeiden mukaisesti. Jokaisen työnhakijan tarve on yksilöllinen ja saattaa muuttua työuran edetessä. Tavoitteemme on kasvaa työntekijän rinnalla tarjoamalla aina oikeanlaista työtä, oikeaan aikaan.

Miksi työllistyä henkilöstöpalvelualan yrityksen kautta?

Mitä hyötyjä on hakijalle työllistyä henkilöstöpalvelualan yrityksen kautta? Hyötyjä on monia! Henkilöstövuokraus mahdollistaa työntekijälle monipuolisuutta omalla urallaan, valinnan vapautta, lyhyemmät ja tarvittaessa pidemmät toimeksiannot, erilaiset työtehtävät, kehittymisen sekä vaihtuvan työympäristön. Henkilöstöpalvelualan yrityksen kautta on mahdollista kerryttää omaa osaamista ja niin sanotusti sisäänajaa itsesi yrityksen kirjoille. Monesti asiakasyritykset rekrytoivat omille listoilleen hyviksi työntekijöiksi todetut työntekijät.

Henkilöstöpalvelualan yrityksenä Citywork on ammattilainen rekrytointiprosesseissa. Monesti teemmekin asiakasyrityksillemme ennakkotyön ja rekrytoinnin, mutta työllistyminen itsessään tapahtuu asiakasyrityksen kirjoille. Toimimme asiakkaalle ulkopuolisena, ammatillisena apuna ja työnhakijalle puolueettomana työn ja tekijän yhdistäjänä.

Profiilipalvelu

Onnistuaksemme tavoitteessamme, olemme luoneet työnhakuun oman Profiilipalvelumme, joka tarjoaa mahdollisuuden osaamispohjaiseen työnhakuun. Uskomme, että kaikelle osaamiselle on tarvetta. Profiilipalvelussa yhdistämme työhistorian lisäksi myös kaikkea muualla opittua osaamista. Mitä monipuolisempi profiili, sen paremmin pystymme löytämään työnhakijalle sopivaa työtä.

Monesti myös haemme niin sanotussa hiljaisessa haussa osaajia suoraan Profiilipalvelustamme eli emme avaa edes avointa työpaikkailmoitusta. Omaa profiilia kannattaa ajatella käyntikorttina suoraan asiakasyritykseen.

Mitä jos täyttäisit viimeisen kerran työhakemuksen? Profiilipalvelussa se on mahdollista. Yhdellä, hyvin täytetyllä ja ylläpidetyllä profiililla haet kaikkia avoimia paikkojamme sekä pystymme yhdistämään ja tarjoamaan sinulle myös kaikkia hiljaisessa haussa olevia paikkoja. Monesti yritykset hakevat kokemuksen lisäksi sitä ”hyvää tyyppiä”. Näytä siis oma motivaatiosi monipuolisella profiililla ja löydä oma paikkasi!

Kasva kanssamme

Kasva kanssamme -ideologiamme tarkoittaa sitä, että haluamme olla työurasi mukana, auttaa sinua kehittymään ja löytämään juuri oikean työn.

 

Pääset täyttämään osaamispohjaisen profiilin tästä.

Luo profiili

 

Kaikki avoimet työpaikat löydät tästä.

Avoimet työpaikat

 

Ota meihin yhteyttä, jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

 

Kasva kanssamme

Citywork Henkilöstöpalvelut