“Täytyy olla ratkaisukeskeinen ja pitää pystyä soveltamaan ja toimimaan tilanteen mukaan. Aina saa varautua kaikkeen”, Jani kuvailee työssään vaadittavia taitoja.

Jani toimii Cityworkilla pääkaupunkiseudulla rakennusalan työnjohtajana. Pääsääntöisesti Jani vastaa ja työskentelee yhden asiakkaan parissa, mutta hänen toimenkuvaansa kuuluu myös muun rakennuspuolen hoitaminen.

Janin ura Cityworkilla on ollut nousukiitoinen, sillä hän aloitti Cityworkilla reilu kolme vuotta sitten kalustekantajana, mutta puolen vuoden jälkeen Jani siirtyikin työnjohtajan tehtäviin.

“Hain töitä aktiivisesti ja lähetin lähemmäs sata samanlaista hakemusta kaikenlaisiin tehtäviin. Minua onnisti, sillä Mira Cityworkilta oli ensimmäinen, joka vastasi hakemukseeni. Sitä kautta päädyin Cityworkille töihin”, Jani naurahtaa.

Cityworkilla etenemismahdollisuudet ovat hyvät. Janin työtehtävät ovat muuttuneet ja kehittyneet Citywork-uran aikana, mutta myös uusia taitoja on karttunut.

“Esimerkiksi ensimmäisenä päivänä en puhunut englantia ollenkaan, mutta nyt kielitaito on parantunut hieman pakon sanelemana. Moni työntekijä on ulkomaalaistaustainen ja jokin yhteinen kieli on pitänyt löytää. Olen huomannut, että rallienglannilla pärjää hyvin”, Jani toteaa.

Muuttuvia tilanteita

Janin työpäivät ovat täynnä haasteita ja päivät vaihtelevat tilanteen mukaan. Päivän alettua työmaalla, Janin puhelin soi lähes aina, työntekijöiden kaivatessa ohjeistusta tai asiakkaan tarvitessa palvelua. Aamun Jani aloittaa toimistolla, josta hän siirtyy asiakkaan työmaalle päivällä ja ennen työpäivän päättymistä palaa vielä toimistolle.

Ihmisten kanssa työskentely tekee päivistä vaihtelevia ja haastaviakin, mutta Janin mielestä juuri ihmiset ovat työn suola. “Työssäni parasta on ehdottomasti työntekijät ja asiakkaat. Työmaalla kaikki tietävät miten homma toimii. Henki on hyvä.”

Töitä ja vanhoja moottorikelkkoja

Töiden lisäksi Janin elämässä tärkeää on perhe ja harrastukset, joista vanhat moottorikelkat saavat erityismaininnan. “Niitä on kiva laitella. Jos saa jonkun vanhan romun toimimaan niin se on loistavaa!” Jani hehkuttaa.

 

 

Cityworkin asiakkaina ovat isot valtakunnalliset toimijat sekä paikalliset rakennusalan yritykset. Erikoisalaamme ovat rakennustyömaiden sisäisen logistiikan sekä haalaustehtävien osaaminen.

Rakennus- ja kiinteistöalan monipuoliset tehtävät ja projektit mahdollistavat vaihtelevat työnkuvat ja pitkäkestoiset työsuhteet kauttamme. Haemme osaajia mm. talon- ja infrarakentamiseen, talotekniikkaan sekä motivoituneita tekijöitä alan avustaviin tehtäviin.

Katso Cityworkin avoimet työpaikat