Liikunnallinen Juhana on löytänyt Cityworkilta työn, joka toimii täydellisesti yhteen koulun ja harrastusten ohella. Juhana tekee kärryhuoltoa Easton-kauppakeskuksessa, eli hän vastaa siitä, että asiakkailla on aina ostoskärryt saatavillaan. Kaverin ehdotuksesta Juhana päätyi kärryhuoltoon töihin, ja nyt hän on ehtinyt jo vuoden verran tehdä töitä koulun ja harrastusten ohella osa-aikaisesti.

Työ on Juhanalle hyvää vastapainoa

Kaikille kärryhuoltotyö ei sovi, mutta Juhanalle työ soveltuu mainiosti. Juhanan mielestä parasta työssä on, että hän pystyy hyvin yhdistämään sen harrastusten ja koulun kanssa. Työ on toiminnallista eikä siinä tarvitse istuskella, mikä sopii liikunnalliselle Juhanalle paremmin kuin hyvin. “Paikat eivät puudu. Työ on rentoa ja kohtuu vapaata. Pystyy työskentelemään omalla tyylillä, kunhan hommat hoituu. Saatan aina sopivissa väleissä pomppia ja venytellä”, Juhana kuvailee työtä.

Juhana harrastaa vapaaottelua amatööritasolla, ja ensimmäiset kilpailut ovat olleet tänä vuonna. Myös ensimmäinen voitto on jo saavutettu. Harrastuksesta on hyötyä työssä. “Työ on hyvää palautusta treeneistä. Esimerkiksi lauantaisin voin mennä eka treeneihin ja sitten töihin iltavuoroon”, Juhana naurahtaa.

Etsitkö sinä töitä opiskelun ohelle vai olisitko valmis tekemään töitä kokoaikaisesti? Kärryhuoltotyön lisäksi Cityworkilla on paljon muitakin avoimia työpaikkoja.

Katso avoimet työpaikat