Me Cityworkillä haluamme, että työntekijämme kasvavat kanssamme. Tarjoamme työpaikkoja uran alkuvaiheen uusille osaajille sekä kokeneille konkareille. Mikäli kuitenkin haluat työllistää itse itsesi, on laskutuspalvelu Pooli sinulle oikea vaihtoehto.

Minkälainen olet työntekijänä? Oletko miettinyt, mitä haluaisit työsuhteelta? Tai oletko miettinyt, että voisit harjoittaa omaa osaamistasi toisen työn ohella? Kevytyrittäjyys saattaa olla juuri sinua varten! Konsernistamme löytyy laskutuspalvelu Pooli, joka mahdollistaa kevyesti yrittämisen kevytyrittäjänä!

Kuka on kevytyrittäjä?

Kevytyrittäjäksi kutsutaan niitä henkilöitä, jotka eivät perusta omaa yritystä, vaan laskuttavat tekemänsä työn esimerkiksi laskutuspalvelu Poolin kautta. Aloittaminen on helppoa: ei tarvitse kuin rekisteröityä Pooliin.

Laskutettava työsuhde voi olla keikkaluontoista tai pidempiaikaisempaa. Kevytyrittäjänä voit tehdä erilaisia työkeikkoja eli et ole yhteen ammattiin sidottuna. Hyödynnä osaamistasi ja tee siitä toimeentulosi! Voit siis hyödyntää monenlaista osaamistasi ja laskuttaa työsi joko yksityisiltä henkilöiltä tai yrityksiltä.

Miten kevytyrittäjyys toimii?

Kevytyrittäjäksi ryhtyminen on helppoa. Riittää, että liityt palvelun käyttäjäksi ja lähetät verokortin. Kevytyrittäjä sopii itse keikat asiakkaansa kanssa ja työn teon jälkeen laskuttaa työn laskutuspalvelun kautta. Työstä saatu tulo tulee suoraan tilille, eikä muuta ylimääräistä tarvitse tehdä. Poolin kautta kevytyrittäjille tulee automaattisesti tapaturmavakuutus voimaan. Pooli hoitaa käytännössä laskutuksen, tulojen laskennan, muistutuslaskut, veroilmoitukset ja muut viranomaisilmoitukset.

Kiinnostuitko?

Kevytyrittäjän laskutuspalvelu Poolin osaava henkilökunta auttaa sinua kaikissa kevytyrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää Poolin toiminnasta linkin takaa!

Pooli.fi