Ratkaisu työvoimatarpeisiin

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen palvelumme on hyvä
vaihtoehto työvoimatarpeiden tilapäiseen tasaamiseen mm.
sijaisuuksissa ja ruuhkahuipuissa. Kattavan työntekijäverkoston
kautta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin
nopealla aikataululla. Palveluumme sisältyvät työntekijöiden
työsuhdeasioiden hoito, palkanmaksu, työterveyshuolto ja vakuuttaminen.

Ratkaisu monenlaiseen työvoima­tarpeeseen

Henkilöstövuokraus ruuhkahuippujen ja sijaisuuksien tasaamisessa

Henkilöstövuokrauksen palvelumme on hyvä vaihtoehto työvoimatarpeiden tilapäiseen tasaamiseen mm. sijaisuuksissa ja ruuhkahuipuissa. Kattavan työntekijäverkoston kautta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopealla aikataululla. Palveluumme sisältyvät työntekijöiden työsuhdeasioiden hoito, palkanmaksu, työterveyshuolto ja vakuuttaminen.

Henkilöstövuokraus ja urakehitys 

Panostamme voimakkaasti oikeiden henkilöiden löytymiseen ja viihtyvyyteen. Kohtaamme työntekijämme inhimillisesti ja kannustamme pitkään uraan kanssamme. Pidämme työntekijöistämme huolta, koulutamme ja tarjoamme työhön tarvittavat työvälineet. Näiden toimintamallien ansiosta meille on muodostunut poikkeuksellisen hyvä maine henkilöstövuokrausyritysten keskuudessa. Haluamme pitää hyvistä työntekijöistä kiinni ja pyrimmekin aina löytämään uuden toimeksiannon päättyneen tilalle.
Koska näin olemme onnistuneet tavoittamaan suuren joukon työnhakijoita, pystymme myös valitsemaan suuremmasta joukosta ja näin asiakkaamme saavat paremmin tehtäviin soveltuvia henkilöitä ja toimitusvarmuutemme on hyvä.

Henkilöstövuokraus rekrytoinnin tukena

Joustava ja turvallinen tapa lisätä henkilöstöresursseja on rekrytointi henkilöstövuokrauksen kautta. Tällöin uudet työntekijät voivat aloittaa henkilöstövuokrauksella ja tarvittaessa siirtyvät asiakkaiden palvelukseen myöhemmin, kun tilanne on selkeämpi ja saadaan täysi varmuus henkilön soveltuvuudesta tehtävään. Koska olemme onnistuneet rekrytoimaan laadukasta ja osaavaa työvoimaa, jopa 65% työntekijöistämme rekrytoituu asiakkaillemme henkilöstövuokrauksen kautta vakituisiksi työntekijöiksi.

Tuotannon optimointi henkilöstövuokrauksen avulla

Me Cityworkillä haluamme, etteivät henkilöstöresurssien puutteet ole kasvun esteenä. Me haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä omaan osaamiseensa ja yritykseensä. Henkilöstövuokrauksen avulla asiakasyrityksemme pystyvät paremmin valmistautumaan sijaisuuksiin, ruuhkahuippuihin sekä tilapäisiin tasauksiin. Citywork optimoi oikean määrän henkilökuntaa, oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan töihin. 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat erittäin mielellään lisää, ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi ja me olemme yhteydessä sinuun!