Mitä eroa on henkilöstövuokrauksella ja rekrytoinnilla? Monesti molemmista puhutaan, mutta mitä termeillä tarkoitetaan. Tässä tulee vastaus!

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on 2020-luvun tapa löytää osaavia tekijöitä tai kokonaisia tiimejä muuttuvassa työmarkkinatilanteessa. Henkilöstövuokrauksen kautta työntekijä työllistyy henkilöstöpalvelualan yritykselle, mutta työskentelee asiakasyrityksessä. Citywork toimii siis työnantajana ja asiakasyritys työnjohtajana. Kaikissa työsuhteissa noudatetaan työnjohdon antamia ohjeita sekä sääntöjä. Citywork maksaa palkat, tapaturmavakuutukset, työttömyysvakuutusmaksut, ennakkoverot ja muut lakisääteiset maksut. Vuokratyösuhteessa palkka, erilaiset ilta- ja yötyölisät, ylityökorvaukset ja sairasajan palkka määräytyvät kunkin alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Henkilöstövuokraus mahdollistaa asiakasyritykselle keskittymisen omaan liiketoimintoonsa. Henkilöstövuokraus sopii hyvin esimerkiksi muuttuviin tilanteisiin ja ruuhkahuippujen paikkaamiseen. Henkilöstövuokrauksen kautta voi esimerkiksi yhdistää määräaikaisia lyhyempien työsuhteita pidemmäksi ajanjaksoksi. Työntekijän työskentelystä pystyy saamaan monipuolisen kuvan henkilöstövuokrauksen avulla.

Rekrytointi

Citywork tarjoaa asiakkailleen asiantuntijuutta sekä kanavat oikeiden henkilöiden löytymiseen. Rekrytointikumppaninina autamme yrityksiä löytämään juuri oikeat tekijät, teemme ennakkotyön ja mahdollistamme neutraalin lähestymisen sekä hakijoiden tasa-arvoisen kohtelun prosessin aikana.

Yritysten suurin voimavara on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Citywork Henkilöstöpalveluiden päätehtävä on auttaa yrityksiä saavuttamaan tämä päämäärä. Osaavista henkilöistä kilpaillaan ja monien yritysten on vaikea tavoittaa oikeita tekijöitä. Rekrytointi voi olla haastavaa ja se vie myös aikaa. Tässä kohtaa me tulemme apuun ja yrityksellä säästyy aikaa omaan ydintoimintaansa. Rekrytointikumppanin tärkein tehtävä on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Tarjoamme joustavuutta, oman arjen helpotusta sekä rekrytoinnin ammattitaitoa. Tarjoamme ammattimaisen asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön koko rekrytointiprosessin ajaksi. Autamme asiakkaitamme menestymään löytämällä sopivimmat osaajat. Hoidamme rekrytoinnit vaativiinkin tehtäviin asiantuntemuksella ja tehokkaasti. Ratkaisemme henkilöstötarpeet nopeasti ja joustavasti yksittäisestä hakutoimeksiannosta tiimien rakentamiseen.

Citywork Henkilöstöpalvelut

Kuten hyvässä parisuhteessakin, on henkilöstöpalvelualallakin tärkeää, että rinnalla on kumppani, joka tietää mitä tarvitset ja arki on sujuvaa. Henkilöstöresurssien tarve voi tulla hyvinkin äkillisesti tai vaihtoehtoisesti se voi olla tiedossa jo hyvissä ajoin ennen. Meidän mielestämme on tärkeää, että olemme asiakkaillemme kumppani, joka tietää miten heidän liiketoimintansa vuodelle jaottuu ja minkälaisia tarpeita heille voi tulla. Olemme toiminnassamme pyrkineet panostamaan laadukkaaseen asiakkaan liiketoiminnan kartoittamiseen ja työympäristön ymmärtämiseen, jotta osaamme löytää juuri heille oikeat työntekijät, kun tarve tulee. Näin osaamme myös etsiä asiakkaillemme sopivia ja motivoituneita tekijöitä jo etupainotteisesti, jolloin äkilliset tarpeet on helpompaa ja mielekkäämpää hoitaa.

Ota yhteyttä!

Citywork Henkilöstöpalvelut

Kasva Kanssamme