ETSIMME OIKEAN OSAAJAAN

REKRYTOINNIN LYÖMÄTÖN
APUVÄLINE

Citywork tuo työnhakijat ja yritykset yhteen yhdessä paikassa. Luomme jatkuvasti uusia digitaalisia ratkaisuja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Profiilipalvelumme teknologia mahdollistaa uuden tavan löytää tekijöitä, optimoida resursseja ja keskittyä kasvuun.

Mikä on profiilivahti?

Profiilivahtimme auttaa yrityksiä löytämään sopivat tekijät, ilman turhia palavereita. Uuden tiimiläisen tai työntekijän löytäminen voi olla ajankohtaista ja akuuttia tai rekrytointipäätöstä vielä pohditaan. Profiilivahdin voi asettaa päälle etsimään sopivia kandidaatteja ja päätöksiä voi tehdä vasta myöhemmin. Testaa rekrytoinnin parasta kumppania! 

Helppo ja nopea

Täytä työntekijää koskevat toiveet ja aloita käyttö.  
R

Selaa vapaasti

Selaa sopivia vaihtoehtoja rauhassa. Profiilivahdin tekeminen ei sido sinua mihinkään. 

Tee tilaus

Mikä tahansa on tarpeesi, etsimme sinulle sopivat vaihtoehdot tehtävään.  

Säästä aikaa

Älä tuhlaa omaa kallista aikaasi. Anna tekoälymme työskentelee puolestasi!  

Miten profiilivahti toimii?

Profiilivahti etsii sinun asettamiesi kriteerien mukaisesti parhaiten sopivia tekijöitä tehtävään. Profiilivahdin asettaminen ei sido sinua mihinkään. Vahti ilmoittaa sinulle automaattisesti sopivien kandidaattien löytymisestä ja pystyt tekemään rauhassa päätöksesi: avaatko rekrytoinnin vai et. Profiilivahti sopii niin resursointiin, ulkoistukseen, rekrytointiin kuin vuokraukseen.

 

Luo yritysprofiili ja käynnistä Profiilivahti

 

Vaihe 1. Rekisteröidy palveluun

Aloita palvelun käyttö rekisteröitymällä. Samalle yritykselle voidaan luoda vain yksi tili, mutta tiliin saadaan liitettyä useampi toimihenkilö. Lue ja hyväksy palvelun käyttöehdot ja pääset jatkamaan. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, käy hyväksymässä se. Tarkasta myös roskaposti ja spam-posti, mikäli et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta. Kun täytät palveluun tietoja tai teet muutoksia, muista aina tallentaa muokkaukset sivun alareunasta.

Vaihe 2. Päivitä yritystiedot
Seuraavaksi pääset päivittämään lyhyesti lisätietoja yrityksestänne. Lisää myös logonne ja mahdollisuuksien mukaan myös taustakuva elävöittämään profiilianne!
Vaihe 3. Lisää Profiilivahti
Pääset nyt etsimään itsellesi potentiaalisia tulevaisuuden työkavereita. Klikkaa Profiilipankki ja aseta uusi Profiilivahti. Määritä ponnahdusikkunassa kriteerisi, valitse tietyt osaamiset ja taidot, mitä työpaikka vaatii. Valitse alhaalta AKTIIVINEN, jotta Profiilivahti käynnistyy.

Kun klikkaat tallenna, lähtee vahti automaattisesti etsimään olemassa olevasta profiilikannasta sekä kaikista uusista hakemuksista sopivia profiileja. Profiilivahdilla kestää noin 30 minuuttia aktivoitua. Saat kerran päivässä ilmoituksen sähköpostiin ja pääset selaamaan anonyymejä profiileja. Mikäli tässä vaiheessa haluat tehdä toimeksiannon, klikkaa uusi tilaus ja me soitamme sinulle.

Profiilivahdin aktivoiminen ei sido sinua mihinkään. Eli voit testailla rauhassa vahtia erilaisilla kriteereillä. Vahteja voi luoda niin monta, kuin tarve vaatii ja vahdin voi helposti klikata myös ei-aktiiviseksi.

Vaihe 4. Tee tilaus
Pystyt näppärästi suoraan Profiilivahdista tekemään tilauksen. Tilauksen voi myös tehdä omalta välilehdeltä. Tilausta pystyt myös seuraamaan palvelussamme helposti. Mikäli teet tilauksen suoraan palvelussamme, otamme sinuun vielä erikseen yhteyttä, jotta löydämme juuri oikeat tekijät teille!