ETSIMME OIKEAN OSAAJAAN

REKRYTOINNIN LYÖMÄTÖN
APUVÄLINE

Citywork tuo työnhakijat ja yritykset yhteen yhdessä paikassa. Luomme jatkuvasti uusia digitaalisia ratkaisuja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Profiilipalvelumme teknologia mahdollistaa uuden tavan löytää tekijöitä, optimoida resursseja ja keskittyä kasvuun.

Mikä on profiilivahti?

Profiilivahtimme auttaa yrityksiä löytämään sopivat tekijät, ilman turhia palavereita. Uuden tiimiläisen tai työntekijän löytäminen voi olla ajankohtaista ja akuuttia tai rekrytointipäätöstä vielä pohditaan. Profiilivahdin voi asettaa päälle etsimään sopivia kandidaatteja ja päätöksiä voi tehdä vasta myöhemmin. Testaa rekrytoinnin parasta kumppania! 

Helppo ja nopea

Täytä työntekijää koskevat toiveet ja aloita käyttö.  
R

Selaa vapaasti

Selaa sopivia vaihtoehtoja rauhassa. Profiilivahdin tekeminen ei sido sinua mihinkään. 

Tee tilaus

Mikä tahansa on tarpeesi, etsimme sinulle sopivat vaihtoehdot tehtävään.  

Säästä aikaa

Älä tuhlaa omaa kallista aikaasi. Anna tekoälymme työskentelee puolestasi!  

Miten profiilivahti toimii?

Profiilivahti etsii sinun asettamiesi kriteerien mukaisesti parhaiten sopivia tekijöitä tehtävään. Profiilivahdin asettaminen ei sido sinua mihinkään. Vahti ilmoittaa sinulle automaattisesti sopivien kandidaattien löytymisestä ja pystyt tekemään rauhassa päätöksesi: avaatko rekrytoinnin vai et. Profiilivahti sopii niin resursointiin, ulkoistukseen, rekrytointiin kuin vuokraukseen.