Cityworkin
päätoimialat

KAUPAN
ULKOISTUSTEN EDELLÄKÄVIJÄ

Menestyksemme perustuu vahvaan toimialatuntemukseen ja kustannussäästöjä tuoviin ratkaisuihin. Hoidamme ne kaupan tehtävät, joita kaupan ei ole välttämätöntä tai järkevää tehdä itse. Lisäksi panostamme työntekijöiden ammatilliseen osaamiseen ja kauppaketjukohtaiseen perehdytykseen.

Päivittäistavarakauppa tarjoaa monipuolisia tehtäviä eri-ikäisille työntekijöille. Citywork toimii yhteistyössä suurimpien kauppaketjujen kanssa ja työllistää satoja ihmisiä vaihtelevissa kaupan alan tehtävissä ympäri Suomea. Tarjoamamme työt sopivat kokoaikaista työtä etsiville, alan vaihtajille sekä osa-aikatyötä haluaville opiskelijoille ja nuorille.

JOHTAVIEN LOGISTIIKKA­­YRITYSTEN LUOTETTU KUMPPANI

Cityworkin logistiikka-alan palveluratkaisuja käyttävät logistiikka-alan johtavat kotimaiset ja kansainväliset yritykset. Tunnemme alan vaatimukset ja olemme luotettava kumppani tilapäisissä resursointitarpeissa, pysyvämmissä henkilöstöratkaisuissa ja ulkoistuksissa.Haemme jatkuvasti logistiikka-alan ammattilaisia ja alasta kiinnostuneita kauttamme töihin varasto-, terminaali- ja kuriiritehtäviin. Citywork tarjoaa mahdollisuuden uusiin haasteisiin sekä ammatilliseen kehittymiseen koulutusohjelmiemme avulla.

RAKENNUSALAN KONKARI

Asiakkainamme ovat isot valtakunnalliset toimijat sekä paikalliset rakennusalan yritykset. Erikoisalaamme ovat rakennustyömaiden sisäisen logistiikan sekä haalaustehtävien osaaminen.

Rakennus- ja kiinteistöalan monipuoliset tehtävät ja projektit mahdollistavat vaihtelevat työnkuvat ja pitkäkestoiset työsuhteet kauttamme. Haemme osaajia mm. talon- ja infrarakentamiseen, talotekniikkaan sekä motivoituneita tekijöitä alan avustaviin tehtäviin.

Teollisuuden
paikallinen ja
valta­kunnallinen
kumppani

Citywork toimii teollisuuden toimialalla yhteistyössä valtakunnallisten isojen yritysten sekä pienempien paikallisten yritysten kanssa.

Toimiala työllistää laajasti eri alan osaajia. Haemme osaajia mm. metalli- ja konepajateollisuuteen, kemian teollisuuteen ja sähköalan yrityksiin. Työtehtävät vaihtelevat asiakasyritysten tarpeista riippuen tuotannosta aina suunnitteluun ja työnjohtotehtäviin saakka.

Löydä tekijä yrityksellesi

Tästä voit tilata työntekijän yritykseesi. Kerro tarpeesi Sannille, niin asiakaspalvelumme ehdotaa teille sopivaa tekijää.