TYÖSKENTELEMME RATKAISUKESKEISESTI

OIKEANLAISTA TYÖVOIMAA, OIKEAAN AIKAAN, OIKEA MÄÄRÄ

Palvelemme asiakkaita ja työntekijöitä pääosin kolmella päätoimialalla; logistiikassa, teollisuudessa ja rakennuksen toimialoilla. Henkilöstöratkaisujen ammattilaisemme palvelevat valtakunnallisesti tarjoten työmahdollisuuksia ympäri Suomea. Olipa tavoitteenasi löytää osa-aikatyö, vakituinen työsuhde tai esimiestehtävät, Citywork täynnä mahdollisuuksia positiivisille, itseensä uskoville työntekijöille.

Tunnistamme vahvuudet

Olemme erikoistuneet tarjoamaan ulkoistus-, vuokraus- ja resursointipalveluita erityisesti logistiikan, rakentamisen ja teollisuuden alalla. Lisäksi tarjoamme rekrytointipalveluita alaa tai positiota katsomatta. Luomme huomisen henkilöstötaloa ja haluamme olla mukana kasvattamassa teidän liiketoimintaanne.

Logistiikka

Cityworkin logistiikka-alan palveluratkaisuja käyttävät logistiikka-alan johtavat kotimaiset ja kansainväliset yritykset. Tunnemme alan vaatimukset ja olemme luotettava kumppani tilapäisissä resursointitarpeissa, pysyvämmissä henkilöstöratkaisuissa ja ulkoistuksissa.Haemme jatkuvasti logistiikka-alan ammattilaisia ja alasta kiinnostuneita kauttamme töihin varasto-, terminaali- ja kuriiritehtäviin. Citywork tarjoaa mahdollisuuden uusiin haasteisiin sekä ammatilliseen kehittymiseen koulutusohjelmiemme avulla.

Rakentaminen

Asiakkainamme ovat isot valtakunnalliset toimijat sekä paikalliset rakennusalan yritykset. Erikoisalaamme ovat rakennustyömaiden sisäisen logistiikan sekä haalaustehtävien osaaminen. Rakennus- ja kiinteistöalan monipuoliset tehtävät ja projektit mahdollistavat vaihtelevat työnkuvat ja pitkäkestoiset työsuhteet kauttamme. Haemme osaajia mm. talon- ja infrarakentamiseen, talotekniikkaan sekä motivoituneita tekijöitä alan avustaviin tehtäviin.

Teollisuus

Citywork toimii teollisuuden toimialalla yhteistyössä valtakunnallisten isojen yritysten sekä pienempien paikallisten yritysten kanssa.
Toimiala työllistää laajasti eri alan osaajia. Haemme osaajia mm. metalli- ja konepajateollisuuteen, kemian teollisuuteen ja sähköalan yrityksiin. Työtehtävät vaihtelevat asiakasyritysten tarpeista riippuen tuotannosta aina suunnitteluun ja työnjohtotehtäviin saakka.

Henkilökohtainen apu

Avustaja.fi on Citywork Avustajapalveluiden tuottama henkilökohtaisen avun palvelu. Citywork Avustajapalveluissa on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun palveluiden tarjoajana avustettaville ja kunnille. Citywork oli ensimmäisten palveluntarjoajien joukossa 2009 tarjoamassa kunnille ammattimaista palvelua. Citywork Avustajapalvelut tarjoaa ammattimaista ja luotettavaa palvelua.

6 + 13 =