TYÖSKENTELEMME RATKAISUKESKEISESTI

OIKEANLAISTA TYÖVOIMAA, OIKEAAN AIKAAN, OIKEA MÄÄRÄ.

Palvelemme asiakkaita ja työntekijöitä pääosin neljällä päätoimialalla; logistiikassa, teollisuudessa, kaupan ja rakennuksen toimialoilla. Henkilöstöratkaisujen ammattilaisemme palvelevat valtakunnallisesti tarjoten työmahdollisuuksia ympäri Suomea. Olipa tavoitteenasi löytää osa-aikatyö, vakituinen työsuhde tai esimiestehtävät, Citywork täynnä mahdollisuuksia positiivisille, itseensä uskoville työntekijöille

Tunnistamme vahvuudet

Olemme erikoistuneet tarjoamaan ulkoistus-, vuokraus- ja resursointipalveluita erityisesti logistiikan, kaupan, rakentamisen ja teollisuuden alalla. Lisäksi tarjoamme rekrytointipalveluita alaa tai positiota katsomatta. Luomme huomisen henkilöstötaloa ja haluamme olla mukana kasvattamassa teidän liiketoimintaanne.

Logistiikka

Cityworkin logistiikka-alan palveluratkaisuja käyttävät logistiikka-alan johtavat kotimaiset ja kansainväliset yritykset. Tunnemme alan vaatimukset ja olemme luotettava kumppani tilapäisissä resursointitarpeissa, pysyvämmissä henkilöstöratkaisuissa ja ulkoistuksissa.Haemme jatkuvasti logistiikka-alan ammattilaisia ja alasta kiinnostuneita kauttamme töihin varasto-, terminaali- ja kuriiritehtäviin. Citywork tarjoaa mahdollisuuden uusiin haasteisiin sekä ammatilliseen kehittymiseen koulutusohjelmiemme avulla.

Rakentaminen

Asiakkainamme ovat isot valtakunnalliset toimijat sekä paikalliset rakennusalan yritykset. Erikoisalaamme ovat rakennustyömaiden sisäisen logistiikan sekä haalaustehtävien osaaminen. Rakennus- ja kiinteistöalan monipuoliset tehtävät ja projektit mahdollistavat vaihtelevat työnkuvat ja pitkäkestoiset työsuhteet kauttamme. Haemme osaajia mm. talon- ja infrarakentamiseen, talotekniikkaan sekä motivoituneita tekijöitä alan avustaviin tehtäviin.

Teollisuus

Citywork toimii teollisuuden toimialalla yhteistyössä valtakunnallisten isojen yritysten sekä pienempien paikallisten yritysten kanssa.
Toimiala työllistää laajasti eri alan osaajia. Haemme osaajia mm. metalli- ja konepajateollisuuteen, kemian teollisuuteen ja sähköalan yrityksiin. Työtehtävät vaihtelevat asiakasyritysten tarpeista riippuen tuotannosta aina suunnitteluun ja työnjohtotehtäviin saakka.

Kauppa

Menestyksemme perustuu vahvaan toimialatuntemukseen ja kustannussäästöjä tuoviin ratkaisuihin. Hoidamme ne kaupan tehtävät, joita kaupan ei ole välttämätöntä tai järkevää tehdä itse. Lisäksi panostamme työntekijöiden ammatilliseen osaamiseen ja kauppaketjukohtaiseen perehdytykseen.

Päivittäistavarakauppa tarjoaa monipuolisia tehtäviä eri-ikäisille työntekijöille. Citywork toimii yhteistyössä suurimpien kauppaketjujen kanssa ja työllistää satoja ihmisiä vaihtelevissa kaupan alan tehtävissä ympäri Suomea