Kasva kanssamme

Kumppanisi mahdollistamassa kannattavaa kasvua

Vastaamme tämän hetkiseen työmarkkinatilanteeseen ja työvoimatarpeeseen. Tarjoamme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme. Varmistamme, että yhteistyö kanssamme on aina selkeää ja vaivatonta.

Palvelumme

Henkilöstövuokraus

Me Cityworkillä haluamme, etteivät henkilöstöresurssien puutteet ole asiakkaidemme kasvun esteenä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä omaan osaamiseensa ja yritykseensä, me hoidamme oikeat osaajat sen tueksi! Henkilöstövuokraus on 2020-luvun tapa löytää osaavia tekijöitä tai kokonaisia tiimejä muuttuvassa työmarkkinatilanteessa.

Yhä useampi työnhakija valitsee tänä päivänä henkilöstöpalvelualan yrityksen työnantajakseen löytääkseen monipuolisia tehtäviä ja haasteita. Meidän tehtävämme on varmistaa, että pystymme kasvamaan työntekijöidemme rinnalla ja auttamaan heitä urallaan eteenpäin.

Rekrytointi

Tarjoamme ammattimaisen asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön koko rekrytointiprosessin ajaksi. Autamme asiakkaitamme menestymään löytämällä sopivimmat osaajat.

Hoidamme rekrytoinnit vaativiinkin tehtäviin asiantuntemuksella ja tehokkaasti. Ratkaisemme henkilöstötarpeet nopeasti ja joustavasti yksittäisestä hakutoimeksiannosta tiimien rakentamiseen.

Kasva kanssamme

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja me soitamme sinulle!

13 + 1 =