Kasva kanssamme

Kumppanisi mahdollistamassa kannattavaa kasvua

Vastaamme tämän hetkiseen työmarkkinatilanteeseen ja työvoimatarpeeseen. Tarjoamme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme. Varmistamme, että yhteistyö kanssamme on aina selkeää ja vaivatonta.

Palvelumme

Me Cityworkillä pyrimme aina vastaamaan työmarkkinamuutokseen nopeasti ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme aina henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Yhteistyö kanssamme on nopeaa, helppoa ja vaivatonta. 

Henkilöstövuokraus

Me Cityworkillä haluamme, etteivät henkilöstöresurssien puutteet ole asiakkaidemme kasvun esteenä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä omaan osaamiseensa ja yritykseensä, me hoidamme oikeat osaajat sen tueksi! Henkilöstövuokraus on 2020-luvun tapa löytää osaavia tekijöitä tai kokonaisia tiimejä muuttuvassa työmarkkinatilanteessa.

Yhä useampi työnhakija valitsee tänä päivänä henkilöstöpalvelualan yrityksen työnantajakseen löytääkseen monipuolisia tehtäviä ja haasteita. Meidän tehtävämme on varmistaa, että pystymme kasvamaan työntekijöidemme rinnalla ja auttamaan heitä urallaan eteenpäin.

Rekrytointi

 

Tarjoamme ammattimaisen asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön koko rekrytointiprosessin ajaksi. Autamme asiakkaitamme menestymään löytämällä sopivimmat osaajat.

Hoidamme rekrytoinnit vaativiinkin tehtäviin asiantuntemuksella ja tehokkaasti. Ratkaisemme henkilöstötarpeet nopeasti ja joustavasti yksittäisestä hakutoimeksiannosta tiimien rakentamiseen.

Profiilivahti valvoo läpi vuorokauden

Haluamme uudistaa alaa ja tarjoamme uudenlaisia palveluita sekä palvelukokonaisuuksia. Profiilivahtimme auttaa yrityksiä löytämään sopivat tekijät, ilman turhia palavereita. Uuden tiimiläisen tai työntekijän löytäminen voi olla ajankohtaista ja akuuttia tai rekrytointipäätöstä vielä pohditaan. Profiilivahdin voi asettaa päälle etsimään sopivia kandidaatteja ja päätöksiä voi tehdä vasta myöhemmin. Testaa rekrytoinnin parasta kumppania!

Luo ilmainen Profiilivahti

Panostamme siihen, että oikeat tekijät kohtaavat oikean työnantajan kanssa. Voimme avata asiakasyrityksillemme ilmaisen Profiilivahdin, joka ilmoittaa sopivan työntekijän löydyttyä. Sinulla ei tarvitse olla akuuttia rekrytointitarvetta tai pulaa tekijöistä, voit vain katsella ja pohtia, löytyisikö juuri teidän yritykseenne tai tiimiin sopiva lisä. Voit myös olla kiireessä ja autamme sinua heti tekijän löytämisessä. 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja me soitamme sinulle!

4 + 3 =