LöYDÄMME JA OPTIMOIMME

Mitä jos HENKILÖSTÖRESURSSIEN PUUTE EI OLISI KASVUN ESTEENÄ?

Ideologiamme mukaisesti takaamme asiakkaillemme, että henkilöstöresurssien puute ei muodostu kasvun esteeksi ja töissä on optimaalinen työvoima kannattavan kasvun tukena. Me Cityworkissa toimimme yhteisten arvojen ohjaamina. Meille tärkeintä on työntekijöidemme ja asiakkaidemme menestyminen, ratkaisukeskeinen toimintatapa ja ihmiset.

Palvelumme

Parannamme työn tuottavuutta panostamalla osaavan työvoiman löytymiseen sekä optimoimalla työvoimaresursseja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja nostetaan liiketoimintanne kasvuun.

Rekrytointi

Monipuoliset rekrytointipalvelut,
vuosittain satojen rekrytointien
kokemuksella.

Henkilöstövuokraus

Työvoimatarpeiden tilapäinen tasaaminen mm. sijaisuuksissa ja ruuhkahuipuissa.

Ulkoistus

Prosessien ulkoistaminen ja keskittyminen ydin­liiketoimintaan.

Resursointipalvelu

Työvoiman tuottavuuden kasvattaminen muuttuvien kulujen optimoinnilla.

Profiilivahti valvoo läpi vuorokauden

Haluamme uudistaa alaa ja tarjoamme uudenlaisia palveluita sekä palvelukokonaisuuksia. Profiilivahtimme auttaa yrityksiä löytämään sopivat tekijät, ilman turhia palavereita. Uuden tiimiläisen tai työntekijän löytäminen voi olla ajankohtaista ja akuuttia tai rekrytointipäätöstä vielä pohditaan. Profiilivahdin voi asettaa päälle etsimään sopivia kandidaatteja ja päätöksiä voi tehdä vasta myöhemmin. Testaa rekrytoinnin parasta kumppania!

Luo ilmainen Profiilivahti

Panostamme siihen, että oikeat tekijät kohtaavat oikean työnantajan kanssa. Voimme avata asiakasyrityksillemme ilmaisen Profiilivahdin, joka ilmoittaa sopivan työntekijän löydyttyä. Sinulla ei tarvitse olla akuuttia rekrytointitarvetta tai pulaa tekijöistä, voit vain katsella ja pohtia, löytyisikö juuri teidän yritykseenne tai tiimiin sopiva lisä. Voit myös olla kiireessä ja autamme sinua heti tekijän löytämisessä.