Citywork Henkilöstöpalvelut on vuonna 2006 perustettu turkulainen henkilöstöpalvelualan yritys, jonka henkilöstölle rekrytoinneissa onnistuminen on kaikki kaikessa. Palvelemme asiakkaitamme läpi Suomen ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaidemme tarpeisiin sopivan yhteyshenkilön.

Mitä Citywork tarjoaa?

Yritysten suurin voimavara on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Citywork Henkilöstöpalveluiden päätehtävä on auttaa yrityksiä saavuttamaan tämä päämäärä. Citywork toimii asiakkailleen siis niin rekrytointikumppanina sekä henkilöstövuokraajana. Osaavista henkilöistä kilpaillaan ja monien yritysten on vaikea tavoittaa oikeita tekijöitä. Rekrytointi voi olla haastavaa ja se vie myös aikaa. Tässä kohtaa me tulemme apuun ja yrityksellä säästyy aikaa omaan ydintoimintaansa. Rekrytointikumppanin tärkein tehtävä on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Tarjoamme joustavuutta, oman arjen helpotusta sekä rekrytoinnin ammattitaitoa.

Miten onnistumme?

Tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat aina mahdollisimman nopeasti paikallisen työntekijän, joka on juuri oikea haettavaan tehtävään. Tässä onnistumme kartoittamalla tarkasti asiakkaan tarpeet ja toiveet, kohdistamalla hakumme oikeisiin kanaviin ja hyödyntämällä digitaalisia mahdollisuuksia. Haemme jatkuvasti eri alojen osaajia omaan Profiilipalveluumme. Profiilipalvelumme alla kartoitamme työnhakijoiden työkokemuksen lisäksi muuta tietoa ja taitoja. Työntekijän soveltuvuuteen vaikuttaa monesti myös työpaikan ulkopuolelta tulleet opit.

Vaikka olemmekin kasvattaneet toimintaamme valtakunnalliseksi, emme silti ole alan isoin tai näkyvin toimija, eikä se ole myöskään meidän tavoitteemme. Panostamme palveluun! Ideologiamme mukaisesti asiakas kasvaa kanssamme!

Ota yhteyttä ja jutellaan teidän tarpeistanne!

Ota yhteyttä

Citywork Henkilöstöpalvelut

Kasva kanssamme