Välitämme ihmisistä

Me Cityworkissä toimimme yhteisten arvojen ohjaamina

Toimintamme ytimessä on aina yksilö, ihminen. Välitämme ihmisistä ja edistämme yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Olemme ratkaisu­keskeisiä ja suhtaudumme ihmisiin ja asioihin myönteisesti. Päätöksemme perustuvat aina parhaaseen käsitykseemme tosiasioista.

Citywork -konserni

Citywork -konserni on suomalaisessa omistuksessa oleva henkilöstö- ja palvelutalo, joka on perustettu vuonna 2006. Konsernilla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joista pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta sekä palvelemaan valtakunnallisia asiakkaitamme. Citywork-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 yli 21 miljoonaa euroa. Citywork -konserni on kasvanut lähivuosina merkittävästi niin orgaanisesti kuin yritysostojenkin kautta. Citywork -konsernin yhtiöt löydät alta.

Citywork Henkilöstöpalvelut

Monipuolinen kumppani henkilöstöalalla. Citywork Henkilöstöpalvelut tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstöratkaisuja, 2020-luvun rekrytointia ja nopeaa reagointia asiakkaan tarpeisiin.

Ota yhteyttä: myynti@citywork.fi

Avustaja.fi Avustajapalvelut

Avustaja.fi Avustajapalveluissa on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun palveluiden tarjoajana avustettaville ja kunnille.

Ota yhteyttä: info@avustaja.fi

Citywork Logistiikka- ja resursointiratkaisut

Logistiikan resursoinnin sekä ulkoistusten palveluratkaisut ammattitaidolla.

Ota yhteyttä: operationroom@citywork.fi

HR-Yhtiöt

HR-yhtiöt on yrittäjävetoinen, joustava ja asiakaslähtöinen kumppani henkilöstön resursointiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@hryhtiot.fi

Projektivoima

Projektivoima on rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut luotettava kumppani, jolla on alalta vahva kokemus ja osaaminen.

Ota yhteyttä: info@projektivoima.fi

Profiili eli Profiili.io on rekrytointijärjestelmä, joka on luotu helpottamaan työn ja työnhakijan kohtaamista. Etsimme Profiilipalvelumme avulla uusia osaajia ja kokeneita konkareita sekä yhdistämme töitä ja tekijöitä kaikkien liiketoimintayksiköidemme alla.