Citywork -konserni

2020-luvun rekrytointia jokaiseen tarpeeseen

Me uskomme, että jokaisen työntekijän sekä yrityksen tarve on yksilöllinen. Tämän vuoksi olemme organisoituneet siten, että pystymme aina tarjoamaan henkilökohtaista palvelua jokaiseen tarpeeseen. 

Citywork -konserni

Citywork -konserni on suomalaisessa omistuksessa oleva henkilöstö- ja palvelutalo, joka on perustettu vuonna 2006. Konsernilla on yli 10 toimipistettä ympäri Suomea, joista pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta sekä palvelemaan valtakunnallisia asiakkaitamme. Citywork-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 yli 21 miljoonaa euroa. Citywork -konserni on kasvanut lähivuosina merkittävästi niin orgaanisesti kuin yritysostojenkin kautta. Citywork -konsernin yhtiöt löydät alta.

Citywork Henkilöstöpalvelut

Monipuolinen kumppani henkilöstöalalla. Citywork Henkilöstöpalvelut tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstöratkaisuja, 2020-luvun rekrytointia ja nopeaa reagointia asiakkaan tarpeisiin.

Ota yhteyttä: myynti@citywork.fi

Avustaja.fi Avustajapalvelut

Avustaja.fi Avustajapalveluissa on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun palveluiden tarjoajana avustettaville ja kunnille.

Ota yhteyttä: info@avustaja.fi

Citywork Logistiikka- ja resursointiratkaisut

Logistiikan resursoinnin sekä ulkoistusten palveluratkaisut ammattitaidolla.

Ota yhteyttä: operationroom@citywork.fi

Värväämö

Se reilu, rehti, rohkea työnantaja. Parhaat teollisuuden ja rakennusalan avoimet työpaikat löydät Värväämöstä. Töitä on tarjolla, niin työmailla ja tehtaissa kuin työnjohto- ja toimihenkilötehtävissä.

Ota yhteyttä: info@varvaamo.fi

Profiili eli Profiili.io on rekrytointijärjestelmä, joka on luotu helpottamaan työn ja työnhakijan kohtaamista. Etsimme Profiilipalvelumme avulla uusia osaajia ja kokeneita konkareita sekä yhdistämme töitä ja tekijöitä kaikkien liiketoimintayksiköidemme alla.