Välitämme ihmisistä

Me Cityworkissä toimimme yhteisten arvojen ohjaamina

Toimintamme ytimessä on aina yksilö, ihminen. Välitämme ihmisistä ja edistämme yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Olemme ratkaisu­keskeisiä ja suhtaudumme ihmisiin ja asioihin myönteisesti. Päätöksemme perustuvat aina parhaaseen käsitykseemme tosiasioista.

Citywork -konserni

Citywork on suomalaisessa omistuksessa oleva henkilöstö- ja palvelutalo, joka on perustettu vuonna 2006. Cityworkillä on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joista pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta sekä palvelemaan valtakunnallisia asiakkaitamme koko Suomessa. Citywork kuuluu Citywork -konserniin, minkä alla toimivat liiketoimintalinjat Citywork Henkilöstöpalvelut, Citywork Avustajapalvelut, Citywork Logistiikka- ja resursointipalvelut, yrittäjävetoinen HR-Yhtiöt sekä rakentamisen toimialaan keskittyvä Projektivoima.

Citywork-konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 21 miljoonaa euroa. Citywork on kasvanut lähivuosina merkittävästi niin orgaanisesti kuin yritysostojenkin kautta.

Avustaja.fi eli Citywork Avustajapalvelut

Citywork Avustajapalveluissa on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun palveluiden tarjoajana avustettaville ja kunnille.

Ota yhteyttä: avustaja@citywork.fi

Citywork Logistiikka- ja resursointiratkaisut

Logistiikan resursoinnin sekä ulkoistusten palveluratkaisut ammattitaidolla.

Ota yhteyttä: operationroom@citywork.fi

HR-Yhtiöt

HR-yhtiöt on yrittäjävetoinen, joustava ja asiakaslähtöinen kumppani henkilöstön resursointiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@hryhtiot.fi

Projektivoima

Projektivoima on rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut luotettava kumppani, jolla on alalta vahva kokemus ja osaaminen.

Ota yhteyttä: info@projektivoima.fi

Profiili eli Profiili.io on rekrytointijärjestelmä, joka on luotu helpottamaan työn ja työnhakijan kohtaamista. Etsimme Profiilipalvelumme avulla uusia osaajia ja kokeneita konkareita sekä yhdistämme töitä ja tekijöitä kaikkien liiketoimintayksiköidemme alla.