Citywork
yrityksenä

Autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme menestymään. Citywork on täynnä mahdollisuuksia positiivisille, itseensä uskoville työntekijöille.

ETSITÄÄNKÖ YHDESSÄ SINULLE UNELMATYÖ TAI SEN TEKIJÄ?

Jokainen meistä on törmännyt Henkilöstöpalveluyrityksiin, mutta mikä tekee Cityworkista työnantajana kiinnostavan?

Suurin osa henkilöstöpalveluyrityksistä hankkivat työntekijöitä samasta hakijakannasta. Se mikä erottaa Cityworkin muista, on se miten me hankimme työntekijät ja mitä työkaluja käytämme oikeiden työntekijöiden löytämiseen asiakkaillemme.

Prosessimme on luotu siten, että se keskittyy viemään parhaan mahdollisen työntekijän asiakkaalle. Meille Cityworkilla on tärkeää, että jokaista hakijaa kohdellaan yksilönä ja heille annetaan heidän ansaitsemansa aika, eikä vain vilkaista CV:tä, jonka pohjalta monesti valintoja tehdään.

Me uskomme, että jokaisella yksilöllä on omat vahvuutensa ja ambitionsa, jotka me puolestaan mätchäämme asiakkaidemme tarpeisiin. Näin löydämme parhaan työpaikan tekijälle ja parhaan työntekijän asiakkaalle. Tekijän, joka voi nauttia työstään, kehittää osaamistaan ja sopii muiltakin osin tekijän elämäntilanteeseen.

Palvelemme asiakkaita ja työntekijöitä pääosin neljällä päätoimialalla; logistiikassa, teollisuudessa, kaupan ja rakennuksen toimialoilla. Henkilöstöratkaisujen ammattilaisemme palvelevat valtakunnallisesti tarjoten työmahdollisuuksia ympäri Suomea. Olipa tavoitteenasi löytää Osa-aikatyö, vakituinen työsuhde tai esimiestehtävät; on Citywork täynnä mahdollisuuksia positiivisille, itseensä uskoville työntekijöille.

Arvomme

Me Cityworkissa toimimme yhteisten arvojen ohjaamina. Meille tärkeintä on työntekijöidemme ja asiakkaidemme menestyminen, ratkaisukeskeinen toimintatapa ja ihmiset.

Välitämme ihmisistä

Toimintamme ytimessä on aina yksilö, ihminen. Välitämme ihmisistä ja edistämme yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia kaikissa tilanteissa.

Autamme työntekijöitämme ja asiakkaitamme menestymään

Kuuntelemme sekä asiakasta että työntekijää ja kasvatamme luottamukseen perustuvia kumppanuuksia. Tavoitteenamme on asiakkaidemme ja työntekijöidemme menestyminen yhdessä yrityksemme kanssa.

Työskentelemme ratkaisu­­keskeisesti

Olemme ratkaisu­keskeisiä ja suhtaudumme ihmisiin ja asioihin myönteisesti. Päätöksemme perustuvat aina parhaaseen käsitykseemme tosiasioista.

Visio

Citywork on Suomen arvostetuin henkilöstö­palvelualanyritys, joka on tunnettu kyvystään tuottaa poikkeuksellista arvoa asiakkailleen ja jonka työntekijöiden tiedetään menestyvän työelämässä.

Citywork numeroina

palkansaajat
palkansaajaa
liikevaihto
M€
liikevaihto vuonna 2017
vayla
toimihenkilöä
toimipaikat
toimipaikkaa