Onko parempaa kuin Suomen kesä? Se näyttää, tuntuu ja tuoksuu! Kesällä on aikaa ottaa rennosti, nauttia kesäherkuista ja kerätä energiaa loppuvuotta varten. Kesällä ihmisen mieli on usein luovimmillaan, joten ajatukset voivat myös harhailla miettimään työasioita ja ennen kaikkea töihin liittyviä tulevaisuuden toiveita.

Akut ladattuina kohti uusia haasteita

Kesällä ja erityisesti kesälomalla on aikaa miettiä omaa uraansa, omaa polkua ja omaa työpaikkaa. Onko se oma ja tuntuuko se oikealta? Me Cityworkillä uskomme siihen, että kaikelle osaamiselle on aina tarvetta. Kannattaa siis katsoa avoimet työpaikkamme ja miettiä, löytyisikö sieltä jotain missä voisit nähdä itsesi seuraavaksi? Mikäli meillä ei juuri nyt ole juuri sinulle oikeaa työpaikkaa, niin ei hätää. Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme ja anna meidän etsiä seuraava työpaikkasi!

Avoimet työpaikkamme ja profiilipalvelumme löydät täältä

Avoimet työpaikat Luo profiili

Palvelemme asiakkaitamme normaalisti läpi kesän

Vaikka kesällä onkin ihana nauttia lomasta, saattaa henkilöstötarpeita silti syntyä. Citywork palvelee normaalisti läpi kesän kaikkia henkilöstötarpeiden parissa työskenteleviä henkilöitä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai mailitse. Osaava myyntimme keskustelee kaikista tilanteista mielellään kanssanne sekä lahjakas palvelutiimimme pitää huolen siitä, että löydämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan tekijän!

Tavoitat meidät:

myynti@citywork.fi tai soita 050 444 0881.

Muista myös rentoutua!

Suomi tarjoaa mitä parhaimmat puitteet viettää nautinnollista lomaa. Laita grilli kuumaksi, käy jäätelökiskalla, pulahda uimaan, nauti! Kesä on parhaimmillaan, ota siitä kaikki ilo irti!

Aurinkoista kesää!

Citywork