Celebris Oy:n omistama henkilöstöyritys Citywork-konserni jatkaa kasvamistaan. Citywork Oy on tänään 6.5.2021 solmitulla kauppakirjalla sopinut Värväämö Oy:n osakekannan ostamisesta. Kaupan toteutuessa Cityworkin tarkoituksena on yhdistää Värväämö rakentamisen tuki- ja henkilöstöratkaisut liiketoimintaansa, joka vahvistaa kaupalla merkittävästi resurssejaan sekä ottaa Värväämö-brändin liiketoimintasektorin käyttöön. Kaupan täytäntöönpanon arvioidaan tapahtuvan kesäkuun 2021 lopussa.

Rakentamisen tuki- ja henkilöstöratkaisut on toiminut Projektivoima ja HR-yhtiöt brändien alla, profiloituen vahvasti rakentamisen osaajaksi.

Värväämö Oy on rakentamisen vahva osaaja, ja ihmisläheinen henkilöstötalo. Kaupan toteutuessa Värväämö Oy liitetään osaksi Citywork Oy:n Rakentamisen tuki- ja henkilöstöratkaisut liiketoimintalinjaa, jolloin Värväämö ja Cityworkin aikaisemmin omistamat Projektivoima Oy, Projektivoima Helsinki Oy, Projektivoima Etelä Oy, sekä HR Yhtiöt Oy muodostaisivat 1.7.2021 alkaen uuden Värväämön brändin alla toimivan yhtiökokonaisuuden, joiden emoyhtiönä toimii Citywork Oy.

Kaupan toteutuessa Värväämöstä tulee merkittävä rakentamisen alan osaaja ja brändi rakentamisen ja teollisuuden henkilöstövuokraukseen. Jatkamme hienolla brändillä, jonka arvot ovat lähellä ihmistä ja ihmisten arkea!

Kokonaisuuden muodostavat yhtiöt täydentävät toisiaan sekä maantieteellisesti, että palveluiden osalta.

Vuosi 2021

Kaupan toteutuessa Rakentamisen tuki- ja henkilöstöpalveluiden vuosittainen liikevaihtotaso nousee noin 20 M€ tasolle.

Lisätietoja antavat:

Ville Kulmala

ville.kulmala@citywork.fi

0400 992 577

Tomi Käiväräinen

tomi.kaivarainen@projektivoima.fi

045 172 5589

Pörssitiedote