Meille, kuten varmasti kaikille muillekin yrityksille tuli koronaviruksen aiheuttama poikkeustila nopeasti ja täysin uudenlaisena tilanteena. Koronavirus aiheuttaa merkittäviä ja nopeita muutoksia koko suomalaiseen liike-elämään ja yhteiskuntaan. Henkilöstöpalveluala on yksi keskeisistä toimialoista, joka pitää Suomen poikkeustilanteessa toiminnassa.

SOPEUTUMINEN MUUTOKSEEN

Olemme Cityworkilla tehneet toimenpiteitä varautuaksemme koronaviruksen vaikutuksiin kaikin meille mahdollisin keinoin. Seuraamme jatkuvasti viranomaismääräyksiä ja olemme ohjeistaneet asiakkaillamme työskenteleviä työntekijöitämme kirjallisella ohjeella. Päivitämme ohjetta tilanteen mukaan ja viestimme työntekijöiden suuntaan aktiivisesti.

Cityworkin toiminta jatkuu vallitsevasta tilanteesta huolimatta normaalisti. Meillä on jo vuosia ollut käytössä hyvät etätyöskentely- ja videohaastatteluratkaisut, joiden avulla pystymme hoitamaan asiakasyhteydenpidon ja hakijoiden haastattelut tehokkaasti.

PYSTYMME NOPEASTI REAGOIMAAN MUUTTUNEISIIN TARPEISIIN

Digitalisoidut palvelumme toimivat apunamme 24/7, jotta pystymme keskittämään kaikki henkilömme varmistamaan asiakkaidemme arjen sujumisen. Haluamme tukea niin asiakkaidemme toimintaa kuin yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen sujuvuutta. Tämä tarkoittaa myös tarvittavia resursseja sairauslomasijaisuuksiin ja tuotantopiikkeihin. Tarjoamme töitä tälläkin hetkellä kaikilla kolmella päätoimialallamme: rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Profiilipankistamme löytyy osaajia myös monelta muulta alalta ja tarjoammekin aktiivisesti palveluitamme myös muille aloille. Työtä on tarjolla tekijöille, me tarjoamme osaamista vastaavaa työtä.

KAIKELLE OSAAMISELLE ON TARVETTA

Tilanteesta huolimatta työtä on siis yhä paljon tarjolla kuten on myös hyviä työntekijöitä. Monille tämä voi tarkoittaa myös ihan uudenlaista työkokemusta tai jopa uutta uraa. Toivomme asiakkailtamme myös aktiivista yhteydenpitoa meidän suuntaamme, jotta saamme yhdessä työn ja sen tekijän yhdistettyä!

Ystävällisin terveisin

Citywork Oy
Puh 020 323 320
operationroom@citywork.fi
Päivystys 24/7