Rakennusalan osaamista

Oletko jo elementissäsi?

Uudet haasteet? Alan nouseva osaaja? Vanha konkari? Kiinnostaako työ rakentamisen ja isojen elementtien parissa?

Hei työnhakija! Etsitkö uusia mahdollisuuksia?

Betonielementtien valmistuksessa on monia eri työtehtäviä, joihin etsimme uusia ja innokkaita työntekijöitä sekä alan ammattilaisia jatkuvasti erilaisiin tarpeisiin. Oletko kiinnostunut rakennusalan tehtävistä, fyysisestä työstä ja näkemään oman kätesi jäljen? Koulutustausta ei ole tässä se merkittävin tekijä, vaan asenteella, ahkeruudella ja positiivisella työotteella pääsee pitkälle!

Avoimet paikat paikkakuntakohtaisesti

Löydät alta kaikki betonialan paikat paikkakuntakohtaisesti. Hae suoraan tiettyyn tehtävään omilla kulmillasi! Voit myös ottaa meihin yhteyden lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

4 + 7 =

Mistä on kyse?

Mitä betonimylläri tekee? Miksi hakea elementtityöntekijän paikkaa? Olisiko raudoittajan rooli minulle?

Betonimylläri

Mitä betonimylläri tekee?

Betonimylläri valmistaa laadukasta betonia. Betonimylläri vastaa eri betonilaatujen valmistustekniikoista/reseptiikasta. Betonimyllärin huolehtii siitä, minkälaista betonia tehtaalla valmistetaan. Työ onkin itsenäistä sekä vastuullista ja suuressa roolissa on betonin laadun valvonta. Lisäksi betonimylläri ylläpitää laitteistoja, huoltaa ja kunnossapitää koneistoa.

Betonimyllärinä voi toimia henkilö, jolla on tehtävään soveltuva koulutus tai kokemus vastaavista tehtävistä. Betonimyllärin tulee tietää, minkälaista harmaata tehtaalla tarvitaan. Työhön saa kattavan perehdytyksen.

Työhön sopii oma-aloitteinen, itsenäisen työn hallitseva tarkkasilmäinen henkilö. Vaikka työtä tehdään itsenäisesti, työpaikalla mukana on iso tiimi alan ammattilaisia. Vitsit lentää ja töihin on mukava tulla!

Hae nyt!

– Parasta työssä on nähdä oman käden jälki

– Hommassa pärjää fyysisestä työstä nauttiva, tarkka henkilö, jolla on jo kokemusta alasta tai työhön soveltuva koulutus

– Tilaisuus kerryttää alan osaamista ja edetä vaativiinkin rakennusalan tehtäviin!

Elementtityöntekijä

Elementtityöntekijä raudoittaa, betonoi sekä hoitaa jälkityöt. Elementtityöntekijä päätehtävä on lukea piirrustuksia ja hallita betonivalutyön tekniikka. Valmistusvaiheessa on tärkeää hallita muotinteon perusasiat eli puutyö sekä raudoituksen perusteet. Tarkkaavainen työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. 

Elementtityöntekijän paikassa pärjää henkilö, jolla on rakennusalan perustutkinto (talonrakentaja) tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Piirrustusten lukutaito on edellytys. Työhön saa kattavan perehdytyksen.

Minkälainen henkilö sitten sopii työhön? Piirrustusten lukutaidon hallitseva monipuolinen osaaja. Mm. raudoitus- ja elementtipiirrustusten lukeminen on suuri osa työtä. Rakennusalan perustutkinnosta suuri plussa! Ammattitaidon karttuessa on mahdollisuus edetä vaativimpiin tehtäviin.

Parasta työssä on nähdä oman käden jälki ja seurata projektien etenemistä! Tiimi on tukena ja kokemuksen kautta tehtävät ovat monipuolisia!

Tulisiko minun hakea paikkaan?

– Luet suunnitelmia ja ymmärrät mittasuhteiden tärkeyden

– Olet tarkkaavainen ja nautit nähdessäsi oman kätesi tekoset

– Pidät fyysisestä työstä ja nautit työskentelystä hyvässä porukassa!

Raudoittaja

Raudoittajan tärkeään työhön kuuluu teräksen asentaminen oikeaan paikkaan oikean kokoisena. Raudoittaja raudoittaa elementit suoraan raudoitussuunnitelmien mukaisesti, huomioiden suojaetäisyydet ja jatkopituudet. Työssä saa käyttää paljon omaa fyysistä voimaa.

Betoniraudoittajan työtä voi opiskella osana rakennusalan perustutkintoa. Raudoituspiirrustustusten lukutaito on erittäin tärkeää. Aikaisemmasta rakennusalan kokemuksesta on suuresti hyötyä. Työhön saa kattavan perehdytyksen.

Tässä työssä pärjää raudoittamisen parissa jo hieman työskennellyt henkilö, joka on valmis kehittymään ja oppimaan uutta. Tiimityöskentely on tärkeää ja tarjoammekin hyvän tiimin tueksi! Töissä saa myös olla hauskaa! Työssä parasta on monipuolisuus, etenemisen seuranta ja tiimi.

Lue lisää päivästä elementtitehtaalla!

Haastattelimme omaa työntekijäämme Tomia, joka toimii elementtitehtaalla elementtityöntekijän hommissa Lue blogista, minkälainen Tomin päivä elementtien parissa on.

Miksi valita Citywork?

Tarjoamme

Työn mielenkiintoisessa ympäristössä, etenemismahdollisuuksia ja töitä hyvässä tiimissä!

Huolehdimme

Vastuullisuudesta ja siitä, että sinulle on juuri oikea määrä töitä!

Kehitymme

Pääset oppimaan, kehittymään ja etenemään!

Avoimet työpaikat

Katso muut avoimet työpaikkamme tai täytä osaamispohjainen profiili! 

Jäitkö miettimään?

Wilma vastaa kysymyksiin enemmän kuin mielellään!

Laita Wilmalle viestiä tai soita: wilma.niskanen@citywork.fi tai 040 121 7148.