Itsenäisen elämän tukena

Avustaja.fi

Itsenäisen elämän tukena

Avustaja.fi Avustajapalvelut on suomalainen ja luotettava henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä. Haluamme parantaa palveluidemme saajien elämänlaatua ja olla hyvä työnantaja työntekijöillemme. Pidämme kiinni antamistamme lupauksista ja suoritamme tehtävämme tunnollisesti ohjeiden ja sopimusten mukaisesti. Toimintamme ytimessä on aina ihminen.

Tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja tukipalveluita kotona ja kodin ulkopuolella vammaisille, kehitysvammaisille, pitkäaikaissairaille, vanhuksille ja lapsiperheille. Haluamme parantaa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja olemme hyvä työnantaja avustajillemme. Välitämme ja haluamme edistää hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Olemme positiivisia, ratkaisukeskeisiä ja haluamme kehittyä työssämme.

Avustaja arjressa

Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään, itsemäärämisoikeutta ja valinnanvapautta. Löydä sopiva henkilökohtainen avustaja palvelustamme tai ota rohkeasti yhteyttä. Avustaja.fi sivilta pääset etsimään sinulle sopivaa avustajaa. Mikäli et löydä avustajatorilta etsimääsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja etsimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan henkilökohtaisen avustajan.

TYÖ JOLLA ON MERKITYS

Henkilökohtaiset avustajamme allekirjoittavat tärkeät arvomme ja haluavat tehdä työtä, jolla on merkitys. Kartoitamme jokaisen avustettavan tilanteen, jotta pystymme yhdistämään oikean avustajan ja avustettavan. Toiminnan ytimessä on aina ihminen.

Voit etsiä itse sopivan henkilökohtaisia avustajia Avustajatoriltamme. Avustajatorilta pääset etsimään paikkakuntakohtaisesti sinulle sopivaa avustajaa. Mikäli et löydä etsimääsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja etsimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan henkilökohtaisen avustajan.