Profiilipalvelusta osaajat alalle kuin alalle

Yhdistämme asiakkaitamme ja työnhakijoita omassa profiilipalvelussamme. Profiilipalvelussa keskitymme työhistorian lisäksi vahvasti kaikkeen muuhun osaamiseen, jota työnhakijalle on syntynyt työpaikkojen ulkopuolella esimerkiksi erilaisissa harrastetoiminnoissa. Profiilipalvelumme avulla voimme etsiä osaajia niin akuuttiin kuin mahdolliseen tulevaan henkilöstötarpeeseen. Paras lopputulema saadaan silloin, kun asiakkaan tarjoama työtehtävä ja työnhakijan osaaminen kohtaavat mahdollisimman tarkasti. Tähän on Profiilipalvelumme tehty. Profiilipalvelumme on luotu meidän rekrytoinnin ammattilaisten kanssa ja pystymme sen avulla löytämään monipuolisesti eri alojen osaajat asiakkaan toiveiden mukaisesti, niin akuuttiin kuin tulevaan tarpeeseen.

Miten me toimimme

Me Cityworkillä kartoitamme aina mahdollisimman tarkasti asiakkaan tarpeet ja toiveet, jotta voimme lähteä etsimään mahdollisimman kattavilla ja yksityiskohtaisilla tiedoilla juuri oikeaa osaajaa. Myynti- ja HR-tiimimme toimivat saumattomasti yhteen varmistaen, että rekrytointiprosessi on sulava ja asiakkaalle löytyy oikea osaaja, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Profiilipalvelumme avulla saamme kiinni eri alojen työnhakijoita kätevästi ja nopeasti. Meille tärkeintä on onnistunut rekrytointi. Tässä onnistumme laadukkaalla yhteistyöllä ja asiantuntevalla palvelulla sekä Profiilipalvelullamme yhdistettynä ammattitaitoiseen HR-osaamiseen ja nopeuteen.

Ennakoitua tekemistä

Haastattelemme potentiaalisia osaajia jatkuvasti, jotta voimme täyttää asiakkaan tarpeen oikealla tekijällä myös nopealla aikataululla. Hyvä kumppani takaa asiakasyritykselle sen, että asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa, me hoidamme loput, ymmärrämme ja perehdymme asiakkaan liiketoimintaan ja tarjoamme oikeat henkilöt, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Ideologiamme mukaisesti, haluamme, että asiakas kasvaa kanssamme. Tässä onnistumme laadukkaalla yhteistyöllä ja asiantuntevalla palvelulla sekä Profiilipalvelullamme yhdistettynä ammattitaitoiseen HR-osaamiseen ja nopeuteen.

Monipuolinen palvelutarjonta

Työnhakijoille tarjoamme osaamispohjaista työnhakua. Kartoitamme monipuolisesti kaikkea osaamista harrastuksista työkokemukseen. Työnantajalle tämä toimintamalli mahdollistaa sen, että työtehtävään saadaan henkilö, joka on motivoitunut ja osaava. Osaamispohjaisella haulla saamme kiinni myös nousevat kyvyt ja lahjakkuudet, joilla ei vielä välttämättä ole konkreettista alan osaamista, mutta tietotaitoa sitäkin enemmän! Voimme tarjota osaajia suoraan työtehtäviin tai etsiä tiettyä osaajaa Profiilipalvelustamme joustavasti. Mahdollisuuksia on moneen! Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan juuri teidän tarpeenne!

 

Ota yhteyttä

 

Citywork — Kasva kanssamme