Citywork keskittyy henkilöstöpalveluiden vahvistamiseen

03.02.2017

Citywork keskittyy henkilöstöpalveluiden vahvistamiseen

Citywork on myynyt SOTE-palveluiden liiketoiminnan Med Groupille 1.2.2017 alkaen. Tästä eteenpäin Citywork Oy tytäryhtiöineen keskittyy henkilöstöpalveluiden kehittämiseen, kasvattamiseen ja uusien palveluiden tuottamiseen kasvavilla markkinoilla.

Cityworkin toimitusjohtaja Ville Kulmalan mukaan keskittyminen henkilöstöpalveluratkaisuihin takaa asiakkaillemme vahvemman toimialaosaamisen ja laajemman palveluvalikoiman.

– Citywork palaa alkulähteilleen henkilöstövuokrauksen, rekrytointien ja ulkoistuspalveluiden pariin ja voimme keskittyä tuottamaan lisäarvoa niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme. Erotumme muista alan yrityksistä ainutlaatuisella Tunneista tuloksiin -toimintamallillamme, joka keskittyy tekemään tulosta asiakkaalle ja parantamaan suomalaisen työn tuottavuutta.

– Tulevaisuutemme näyttää hyvältä, sillä henkilöstöpalveluala kasvaa 20 % vuosittain. Henkilöstöpalveluratkaisuihin keskittyminen selkeyttää tavoitteitamme ja toimenkuviamme. Myös työntekijämme hyötyvät entistä monipuolisemmista ja pitkäkestoisemmista työmahdollisuuksista. Haluamme luoda työnteon tuloksia tukevia palkitsemisjärjestelmiä ja muuttaa suomalaista työelämää ja sen laatua, Kulmala jatkaa.

Citywork Oy:n toiminnot jatkuvat ennallaan ja nykyisellä henkilökunnalla. Yrityskauppa ei vaikuta yrityspalveluiden henkilöstöön tai asiakassuhteisiin. Myös yrityspalveluiden vastuutahot ja yhteystiedot säilyvät entisellään.

Citywork Oy
Citywork Oy on vuonna 2006 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Citywork tuottaa työnteon tuloksia parantavia palvelu- ja henkilöstöratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden osaamiseen, motivaatioon ja työoloihin. Vuonna 2016 työllistimme yli 1.400 työntekijää.

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.citywork.fi

Lisätieddot:
Ville Kulmala, toimitusjohtaja
GSM 0400 992 577, ville.kulmala@citywork.fi